Vikapäivystys
24/7

020 741 49 29

Asiakaspalvelu
ja laskutus

020 741 4900

Toimisto
Erauspojantie 3
93600 Kuusamo

Hae meille

asiakaspalvelusihteeriksi

Oletko sinä uusi asiakaspalvelusihteerimme? Täytä hakemus alla.

Haemme

toimistotiimiimme asiakaspalveluhenkistä asiakaspalvelusihteeriä.

Tehtäviin kuuluu

asiakkaiden palveleminen vesi- ja lämpöhuollon asioissa monikanavaisesti niin puhelimitse, toimistolla kuin sähköisestikin. Työ on monipuolista ja siihen sisältyy asiakaspalvelun lisäksi mm. sopimusten valmistelua ja laskuttamista. Työskentelet osana ammattitaitoista asiakaspalvelutiimiämme. Työssäsi käytät mm. Vesi- ja Lämpökanta-ohjelmistoja.

Odotamme

sinun olevan ulospäinsuuntautunut ja asiakaspalvelutehtävistä motivaatiota saava osaaja. Tarkkuus numeroiden kanssa on eduksesi. Hallitset yleisimpien toimisto-ohjelmien käytön ja sinulla on työhön soveltuva, mielellään kaupallinen koulutus. Toivomme sinulla olevan jonkin verran kokemusta asiakaspalvelun ja toimiston työtehtävistä, kuten asiakastietokantaohjelman käytöstä ja asiakkaiden palvelemisesta. Eduksesi on, jos sinulta löytyy työkokemusta vesihuoltoalalta tai vastaavalta tekniseltä toimialalta. Kaikkein tärkein asia on kuitenkin aidosti positiivinen mieli ja asenne uusia työtehtäviäsi kohtaan.

Tarjoamme

sinulle vakituisen työsuhteen, jossa on mahdollisuus ammattitaidon kehittämiseen. Meillä on ammattilaisista koostuva työyhteisö ja mukavat työkaverit. Tarjoamme sinulle hyvän perehdytyksen sekä mielenkiintoisen ja vastuullisen työtehtävän sekä monipuoliset henkilöstöedut. Tule osaksi EVOn osaajajoukkoa!

Lisätietoja

Lisätietoja tehtävästä antaa talous- ja hallintopäällikkö Merja Kemppainen puh. 040 7177 901, tiistaisin ja torstaisin klo 14-15.30 tai sähköpostitse: merja.kemppainen@kuusamonevo.fi

Lähetä hakemus ja CV 8.11.2020 mennessä.

Click or drag a file to this area to upload.