Skip to main content

Vikapäivystys
24/7

020 741 49 29

Asiakaspalvelu
ja laskutus
020 741 4900

Toimisto
Erauspojantie 3
93600 Kuusamo

Ilmoita meille

kaukolämpö-, vesi- 
tai jätevesivuodosta

Todetuista vuodoista palkitsemme ilmoittajan 20 euron lahjakortilla!

Näkyykö maassa vihertävää vettä? Tai jotain muuta poikkeavaa? EVO palkitsee kaukolämpö-, vesi- tai jätevesivuodon löytäjän 20 euron S-ryhmän lahjakortilla.

Kaukolämpölinjan rikkoontumisen voi tunnistaa vihertävästä vedestä, sillä kaukolämpövesi värjätään vihreäksi sen havaitsemisen helpottamiseksi. Väriaine on hajutonta ja vaaratonta ympäristölle. Voimakas höyryäminen voi myös olla merkki vuodosta, talvella kaukolämpövuodon voi tunnistaa sulana läikkänä muuten lumisella alueella. 

Vesivuoto voi ilmetä virtaavana vetenä tai lammikkona paikassa jossa sitä ei yleensä ole. Maassa saattaa olla myös painauma tai sortuma ja veden laatu ja paine saattavat vaihdella. Jätevesivuodon puolestaan voi havaita hajun tai maan pinnalle nousseen jäteveden perusteella.

Jos epäilet vuotoa, ilmoita siitä  meille soittamalla vikapäivystysnumeroomme 020 741 4929 tai jättämällä viesti alla. Verkostossa todetun vuodon löytäminen palkitaan lahjakortilla. Ei koske kiinteistön vastuualueella olevia vuotoja, esimerkiksi kaukolämmönvaihtimen tai vesikalusteiden vuodot kuuluvat omistajan vastuulle. Jos epäilet vuotoa kiinteistön vastuualueella, ota yhteyttä LVI-ammattilaiseen.

Käytämme tietojen lähettämiseen suojattua yhteyttä. Tietoja käsitellään tietosuojaselosteemme mukaisesti.