Skip to main content

Vikapäivystys
24/7

020 741 49 29

Asiakaspalvelu
ja laskutus

020 741 4900

Toimisto
Erauspojantie 3
93600 Kuusamo

Tule meille

KESÄTÖIHIN

Liity osaksi Kuusamon EVOn huipputiimiä!

Kuusamon energia- ja vesiosuuskunta on palvellut paikallisia asukkaita jo vuodesta 1950 lähtien. EVO vastaa Kuusamon alueella puhtaan veden jakelusta, jäteveden puhdistamisesta sekä kaukolämmön tuotannosta ja jakelusta. Toimitamme päivittäin kuusamolaisille keskimäärin 2800 kuutiota maailman puhtainta Kuusamon Kirkasta pohjavettä, puhdistamme noin 3000 kuutiota jätevettä sekä tuotamme ympäristöystävällistä Kuusamon Puhdasta kaukolämpöä noin 1400 kiinteistöön.

Tuotamme vesi- ja lämpöhuoltopalveluita reilun 30 alan ammattilaisen voimin kustannustehokkaasti ja ympäristövastuullisesti. Tavoitteenamme on kehittää monipuolisesti toimintaamme tarjotaksemme jatkossakin laadukasta ja luotettavaa vesihuoltoa ja lämmöntuotantoa.

Tarjoamme vuosittain monipuolisia, palkallisia kesätyöpaikkoja koko ajan kehittyvällä alalla.

Evolla on tehtäviä aina verkostorakentamisesta vesi- ja lämpöhuoltoon. Tänä vuonna palkkaamme kesätyöntekijöitä 5 tehtävään. Meillä pääset oppimaan tärkeitä taitoja työelämää varten merkityksellisen työn parissa. Huomioithan, että mikäli haet kesätöitä lämpöhuollon puolelta, tulee sinun olla alan opiskelija ammattiopistosta, ammattikorkeakoulusta tai yliopistosta.

Tarjoamme sinulle:

  • mielenkiintoisen ja vaihtelevan työn
  • kattavan perehdytyksen
  • mukavan ja ammattitaitoisen työyhteisön

Kesätyö on palkallista kokoaikatyötä. Jätä hakemus alla 26.2.2024 mennessä

Click or drag a file to this area to upload.

Lue lisää kesätöistä EVO:lla: