Skip to main content

Vikapäivystys
24/7

020 741 49 29

Asiakaspalvelu
ja laskutus
020 741 4900

Toimisto
Erauspojantie 3
93600 Kuusamo

Saavutettavuusseloste

Tämä on organisaation Kuusamon energia- ja vesiosuuskunta saavutettavuusseloste

Tämä saavutettavuusseloste koskee palvelua www.kuusamonevo.fi ja on laadittu 17.11.2020. Palvelua koskee laki digitaalisten palvelujen tarjoamisesta, jossa edellytetään, että julkisten verkkopalvelujen on oltava saavutettavia. Olemme arvioineet palvelun saavutettavuuden itse

Digipalvelun saavutettavuuden tila

Täyttää saavutettavuusvaatimukset pääosin.

Huomasitko saavutettavuuspuutteen digipalvelussamme? Kerro se meille ja teemme parhaamme puutteen korjaamiseksi. Voit antaa palautetta saavutettavuudesta verkkolomakkeella osoitteessa: https://kuusamonevo.fi/anna-palautetta-saavutettavuudesta/

Valvontaviranomainen

Jos huomaat sivustolla saavutettavuusongelmia, anna ensin palautetta meille eli sivuston ylläpitäjälle. Vastauksessa voi mennä 14 päivää. Jos et ole tyytyväinen saamaasi vastaukseen tai et saa vastausta lainkaan kahden viikon aikana, voit tehdä ilmoituksen Etelä-Suomen aluehallintovirastoon (avautuu uuteen ikkunaan). Etelä-Suomen aluehallintoviraston sivulla kerrotaan tarkasti, miten ilmoituksen voi tehdä ja miten asia käsitellään.

Valvontaviranomaisen yhteystiedot

Etelä-Suomen aluehallintovirasto
Saavutettavuuden valvonnan yksikkö
www.saavutettavuusvaatimukset.fi
saavutettavuus(at)avi.fi
puhelinnumero vaihde 0295 016 000

Teemme jatkuvasti työtä saavutettavuuden parantamiseksi ja olemme sitoutuneet digipalveluiden saavutettavuuden parantamiseen.

Olemme käyneet internet-sivumme huolellisesti läpi seuraten saavutettavuusdirektiivin vaatimuksia sekä olemme pyrkineet huomioimaan saavutettavuusvaatimukset kaikkialla palveluissamme. Otamme jatkossa huomioon saavutettavuusvaatimukset päivittäessämme digipalveluita.

Tarjoamme tukea käyttäjille, joille digipalvelut eivät ole saavutettavissa

Digipalveluiden ohella meidät tavoittaa puhelimitse numerosta 020 741 4900 ja sähköpostitse asiakaspalvelu@kuusamonevo.fi. Tarjoamme henkilökohtaista asiakaspalvelua toimistollamme osoitteessa Erauspojantie 3, 93600 Kuusamo.