Skip to main content

Vikapäivystys
24/7

020 741 49 29

Asiakaspalvelu
ja laskutus
020 741 4900

Toimisto
Erauspojantie 3
93600 Kuusamo

Kesän huolto- ja rakennustyöt etenevät aikataulussa

Kesä on EVOlle rakentamisen osalta kiireistä aikaa ja varautumista tulevaan talveen. Vesitornin katto sai alkukesästä uuden pinnan ja tornin kylkiä tiivistettiin. Osana remonttia vesitornille tehtiin laajempi kuntokartoitus, jossa kiinnitettiin huomiota erityisesti betonirakenteiden kuntoon. Kartoituksessa betonisten rakenteiden todettiin olevan kunnossa ja tornin käyttö voi jatkua turvallisin mielin.

Torangin lämpölaitoksen kesähuolto on edennyt suunnitellusti ja valmistuu piakkoin. Suurimpana hankkeena on ollut laitoksen automaatiojärjestelmän uusiminen. Uusi järjestelmä lisää energiatehokkuutta ja helpottaa käytettävyyttä. Huoltotoimilla varmistetaan Kuusamon Puhtaan kaukolämmön tuotanto taas ensi talveksi.

Mäntyselän uuden jätevedenpuhdistamon rakennustyöt ovat päässeet kunnolla käyntiin ja etenevät aikataulussa. Seuraavaksi työmaalla ryhdytään rakentamaan jäteveden syöttö- ja purkulinjaa, hitsaustyöt alkavat elokuun puolivälin paikkeilla.

Kitkantien katutyömaan kaukolämpötyöt tälle vuodelle on saatu jo pääosin tehtyä ja työt etenevät rinnakkain kaupungin katutyömaan kanssa. Tolpanniemessä puolestaan on uusittu kaukolämmön talohaaroja ja saneeraus jatkuu elokuun lopulle, jolloin Päretie, Laavutie, Lippitie, Piisitie ja Konttitie -alueelta talohaarat on saatu uusittua.