Skip to main content

Vikapäivystys
24/7

020 741 49 29

Asiakaspalvelu
ja laskutus
020 741 4900

Toimisto
Erauspojantie 3
93600 Kuusamo

Ohjeita

vesi- ja viemäriverkostoon

liittymisestä

Näin liityt vesi- ja viemäriverkostoon

Kesäisin rakennetaan paljon uusia liittymiä, joten mitä aikaisemmin olet liikkeellä hakemuksen suhteen, sen parempi. Voit olla meihin yhteydessä jos jokin jäi askarruttamaan, yhteystietomme löydät täältä.

Ennen liittymistä

Ennen varsinaista työmaalla tehtävää liittymistä, tulee EVOlle toimittaa seuraavat asiapaperit: 

    • kopio rakennusluvan ensimmäinen sivusta (viralliset osoitetiedot ym.) 1 kpl
    • asemakaavakuva putkistomerkinnöin (vesi- ja viemäri) 2 kpl
    • pohjapiirros putkistomerkinnöin (vesi- ja viemäri) 2 kpl

Asiapaperit on hyvä toimittaa hyvissä ajoin, noin yhdestä kahteen kuukautta ennen varsinaisen rakentamisen aloittamista

LVI- suunnittelijat vastaavat yleensä vesi- ja viemärisuunnitelmien laatimisesta. Toimitamme valitulle suunnittelijalle liittymätiedot suoraan sähköpostitse. Suunnittelijan yhteystiedot voi toimittaa meille sähköpostilla osoitteeseen: sami.moilanen@kuusamonevo.fi tai puhelimitse numeroon 020 741 4907.

Liittyminen

Liittymäjärjestelyistä vastaavat työnjohtajamme. Asiasta tulee ilmoittaa vähintään 2 viikkoa ennen varsinaista liittämisajankohtaa. Keväällä ja alkukesästä voivat liittymän toimitusajat olla pidemmät, joten varaathan liittymän kytkemisen ajoissa. Yhteydenotot työnjohtaja Jukka Mursu 020 741 4911.

Rakennusaikainen vesi

Rakennusaikaista vettä varten toimitamme väliaikaisen venttiilin.  Rakennusaikaisen veden käytöstä ja väliaikaisen venttiilin asennuksesta perimme yhteensä 42 €/ alv.  0%. Kun rakennus alkaa olla siinä vaiheessa että vesiliittymä otetaan käyttöön, asennamme varsinaisen vesimittarin. Mittarointi tulee pyytää työnjohtajalta viikkoa aiemmin. 

Huomioithan, että vesimittaria ei asenneta ennen kuin suunnitelmat on toimitettu sekä liittymissopimus on palautettu allekirjoitettuna EVOlle.

Mikäli liittymisestä tulee kysymyksiä mieleen, ota yhteyttä toimistollemme tai työnjohtajiin.