Skip to main content

Vikapäivystys
24/7

020 741 49 29

Asiakaspalvelu
ja laskutus
020 741 4900

Toimisto
Erauspojantie 3
93600 Kuusamo

Saitko vesimittarin lukemailmoituskortin postissa? Ilmoita lukema 8.11. mennessä

EVO postittaa vesimittarin lukemailmoituskortteja vuoden aikana kolmessa erässä ja yksi erä lähti postin mukaan hiljattain. Jos sait lukemailmoituskortin postissa, niin muistathan ilmoittaa lukeman meille 8.11. mennessä tasauslaskutusta varten. Lukeman voit ilmoittaa meille lukemailmoituskortilla, kätevästi nettisivuillamme tai soittamalla numeroon 0207 41 4902 tai 0207 41 4900.  

Jos et saanut lukemailmoituskorttia nyt, voit odotella rauhassa, kaikille kiinteistöille postitetaan lukemailmoituspyyntö vuorollaan. Saat vuodessa kolme arviolaskua ja yhden lukemaan perustuvan tasauslaskun.

Alla muutama vinkki vesimittarin lukemiseen:

  • Kuluttajanumeron/kulutuspistenumeron löydät mittarinlukukortista tai vesilaskultasi
  • Ilmoita kokonaisten vesikuutioiden määrä, numerot ovat mittarissa mustalla. Punaiset numerot ovat osakuutiometrejä, joita ei tarvitse ilmoittaa.
  • Mittarinumero löytyy luentakortista ja voit tarkistaa, että se täsmää kiinteistön mittarinumeron kanssa.
  • Omaa vedenkulutusta kannattaa seurata säännöllisin väliajoin, tällöin vesivuodot, joita ei silmällä havaitse, tulevat löydetyksi. Huomattava vedenkulutuksen kasvu, tai mittarin pyöriminen vaikka vettä ei käytetä, voivat olla merkkejä vuodosta.  
  • Jos vedenkulutuksesi muuttuu oleellisesti arviolaskutuskauden aikana, voit ilmoittaa siitä meille, niin muutamme vuosikulutusarviosi vastaamaan muuttunutta kulutusta.