Skip to main content

Vikapäivystys
24/7

020 741 49 29

Asiakaspalvelu
ja laskutus
020 741 4900

Toimisto
Erauspojantie 3
93600 Kuusamo

Tiedote vesimittarien takuuvaihdoista

VMH Kalibro Oy vaihtaa ja/tai päivittää vesimittareita Kuusamon alueella. Vesimittarin maahantuoja Effectio Oy on havainnut tietyissä toimituserissään myöhemmin mahdollisesti vikaantuvia vesimittareita, jotka nyt ennaltaehkäisevästi vaihdetaan uuteen vastaavaan mittariin tai päivitetään ohjelmallisesti. Havaittu vika kohdistuu ainoastaan pariston kestoon lyhentäen niiden käyttöikää, ei mittarin mittaustarkkuuteen. Vaihto-/päivitystyöstä ei aiheudu teille kustannuksia.

Vaihto-/päivitystyön suorittaa VMH Kalibro Oy. Kalibro tiedottaa tekstiviestillä kuluttajia, joita vaihto tai päivitystyö koskee. Mittareiden vaihto- / päivitystyö koskee kiinteistöjen päävesimittareita.

Vaihto-/päivitystyö tehdään viikkojen 22-24 sekä 26 aikana. Töitä tehdään arkisin alkaen klo 8. Työhön kuluu aikaa noin 30 minuuttia. VMH Kalibro Oy:n vesimittariasentajalla on kuvallinen henkilökortti ja huoltoauton kyljessä on tämän kirjeen yläreunassa näkyvä Kalibro-logo.

Kaikkien tekstiviestin saaneiden tulee varata aika vaihto-/päivitystyötä varten osoitteesta: nettiaika.fi/Kalibro tai soittamalla Kalibron ajanvarausnumeroon 040 486 8828 ma-pe klo 8-15.00 välillä.

Pyydämme asiakkailta joustavuutta, jotta asennustyö päästään tekemään sovitussa aikataulussa. Vesivahinkoriskin välttämiseksi pyydämme kiinteistön haltijan varmistamaan, ettei mittarinvaihdon yhteydessä eikä sen jälkeen kiinteistön vesihuoltolaitteissa ilmene vuotoa. Pyydämme teitä tarkkailemaan mittaria ja siihen liittyvää putkistoa vaihdon jälkeen. Jos mittarinvaihdon jälkeen ilmenee vuotoa tai vesitippoja, ottakaa välittömästi yhteyttä mittarin vaihtaneeseen asentajaan tai vesilaitoksen vikailmoitukseen.

Kuusamon energia- ja vesiosuuskunta pahoittelee vesimittarin vaihto-/päivitystyöstä mahdollisesti aiheutuvaa häiriötä.

Lisätietoja:

  • EVO toimisto 0207414900
  • EVO vikapäivystys (16-07) 0207414929

VMH Kalibro Oy:

  • Vaihtotyön työnjohtaja Kari Soini, puh. 040 725 2650
  • Ajanvaraus ma-pe klo 8-15.00, puh. 040 486 8828 www.nettiaika.fi/kalibro

Vesihuollon yleiset toimitusehdot edellyttävät, että kiinteistön omistaja tai haltija pitää kiinteistön vesihuoltolaitteiston sellaisessa kunnossa, että vesimittarin vaihto on mahdollista suorittaa ongelmitta. Vesimittarille tuleva putkisto, mittariventtiili ja mittarilta lähtevä putkisto on kiinteistön omistajan omaisuutta ja hänen ylläpitovastuullaan. Jos mittarinvaihdon yhteydessä kiinteistön vesihuoltolaitteistossa ilmenee korjaustarpeita, ne ovat kiinteistön omistajan kustannuksella korjattava.