Skip to main content

Vikapäivystys
24/7

020 741 49 29

Asiakaspalvelu
ja laskutus
020 741 4900

Toimisto
Erauspojantie 3
93600 Kuusamo

Haemme asiakaspalvelusihteeriä

Haemme toimistotiimiimme palveluhenkistä asiakaspalvelusihteeriä äitiysvapaan sijaiseksi.

Tehtäviin kuuluu

Asiakkaiden palveleminen vesi- ja lämpöhuollon asioissa monikanavaisesti niin puhelimitse, toimistolla kuin sähköisesti. Työ on monipuolista ja siihen sisältyy asiakaspalvelun lisäksi mm. sopimusten valmistelua ja laskuttamista. Työskentelet osana ammattitaitoista asiakaspalvelutiimiämme. Työssäsi käytät mm. Vesi- ja Lämpökanta-ohjelmistoja.

Odotamme

sinun olevan ulospäinsuuntautunut ja asiakaspalvelutehtävistä motivaatiota saava osaaja. Tarkkuus numeroiden kanssa on eduksesi. Hallitset yleisimpien toimisto-ohjelmien käytön ja sinulla on työhön soveltuva, mielellään kaupallinen koulutus. Toivomme sinulla olevan jonkin verran kokemusta asiakaspalvelun ja toimiston työtehtävistä, kuten asiakastietokantaohjelman käytöstä ja asiakkaiden palvelemisesta. Eduksesi on, jos sinulta löytyy työkokemusta vesihuoltoalalta tai vastaavalta tekniseltä toimialalta. Kaikkein tärkein asia on kuitenkin aidosti positiivinen mieli ja asenne uusia työtehtäviäsi kohtaan.

Tarjoamme

sinulle mielenkiintoisen ja merkityksellisen tehtäväkokonaisuuden, jossa sinun on mahdollista päästä hyödyntämään vahvuuksiasi ja kehittämään osaamistasi. Meillä on ammattilaisista koostuva työyhteisö ja mukavat työkaverit. Tarjoamme sinulle kattavan perehdytyksen sekä mielenkiintoisen ja vastuullisen työtehtävän sekä monipuoliset henkilöstöedut. Tule osaksi EVOn osaajajoukkoa!

Lisätietoja

Lisätietoja tehtävästä antaa talous- ja hallintopäällikkö Merja Kemppainen puh. 040 7177 901, keskiviikkoisin klo 14.30-15.30 tai sähköpostitse: merja.kemppainen@kuusamonevo.fi

Lähetä hakemus ja CV 10.9.2021 mennessä: https://kuusamonevo.fi/hae-asiakaspalvelusihteerin-paikkaa/