Skip to main content

Vikapäivystys
24/7

020 741 49 29

Asiakaspalvelu
ja laskutus
020 741 4900

Toimisto
Erauspojantie 3
93600 Kuusamo

Tule meille asentajaksi!

Haemme

asentajaa vakituiseen työsuhteeseen vesi- viemäri- ja kaukolämpölaitokselle.

Tehtäviin kuuluu

monipuolisia vesi-, jätevesi- ja kaukolämpöverkoston käyttö-, huolto ja kunnossapitotehtäviä sekä verkostojen uudisrakentamista. Työnkuvaan kuuluu kouluttautumisen ja perehdyttämisen jälkeen myös osallistuminen varallaolojärjestelmään.

Odotamme

sinun olevan innokas, soveltuvan koulutuksen ja työkokemuksen omaava henkilö. LVI-alan koulutus katsotaan eduksesi. Toivomme sinulta lisäksi aktiivista työotetta, kehitysmyönteisyyttä, ongelmanratkaisutaitoja ja hyviä yhteistyötaitoja. Työturvallisuusasenteesi on tinkimätön ja ymmärrät laadukkaan työn tärkeyden. Työssä tarvitaan vähintään B-luokan ajokorttia.

Tarjoamme

sinulle vakituisen työsuhteen, jossa sinulla on mahdollisuus ammattitaidon kehittämiseen. Pääset työskentelemään monipuolisessa, vastuullisessa ja mielenkiintoisessa tehtävässä kunnallistekniikan parissa. Meillä on ammattilaisista koostuva työyhteisö ja mukavat työkaverit. Lisäksi tarjoamme sinulle hyvän perehdytyksen sekä monipuoliset henkilöstöedut. Tule osaksi EVOn osaajajoukkoa!

Lisätietoja

Lisätietoja tehtävästä antaa suunnittelu- ja asiakaspäällikkö Sami Moilanen puh. 0400 689 100, torstaisin klo 14-15.30.

Oletko etsimämme henkilö? Lähetä hakemus ja CV 28.4.2023 mennessä alla. Toimithan nopeasti, sillä aloitamme haastattelut jo hakuaikana.

Click or drag a file to this area to upload.